LIEFVELD COFFEE

EARTH Water

EARTH Water

EARTH Water is een mineraalrijk water uit het beschermde, groene natuurreservaat “het Hunzedal” in Drenthe. Hier ligt de Anl’eau waterbron, door waterkenners een van de beste waterbronnen van Europa genoemd. De bronnen pompen zuiver bronwater op van een diepte van circa 150 meter.

Goede kwaliteit én een goede visie!

Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen, toen de mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen. EARTH Water heeft een bijzonder goede kwaliteit én een goede visie!

EARTH Water is zowel plat als met bubbels te verkrijgen en wordt geleverd in grote glazen flessen, kleine glazen flesjes, PET flesjes en Tetraverpakkingen.

EARTH investeert 100% van de nettowinst in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Met EARTH Water helpen we dus mee om schoon drinkwater te creëren.

Sinds EARTH is begonnen met het investeren van de nettowinst in duurzame watersystemen is er al ruim € 800.000,- gedoneerd!

Liefveld - Earth Water

Ervaar het zelf.

Kom langs in onze showroom in Raalte en beleef de smaak van EARTH Water.

Scroll naar top