LIEFVELD COFFEE

Ervaringen

Ervaringen

We kunnen zelf wel zeggen hoe geweldig we zijn, maar we laten onze klanten dit veel liever vertellen.

Martijn Elders

Eigenaar | Elders Metaal
Met onze vorige leverancier hebben we de nodige problemen gehad. Alles verliep stroef. Martin heeft ons geadviseerd over koffie en de koffiemachine. Een snelle en correcte opvolging. Ik vind het fijn dat het een lokaal bedrijf is. En je krijgt snel antwoord op je vragen. Top!

Teun in de Wal

Eigenaar | Autohuis Salland
Ik ken Martin al een poos via zijn vorige bedrijf en vanuit daar is er een vertrouwensband ontstaan. Hij geeft goed en vakkundig advies. Martin heeft de machine zelf gebracht en aangesloten. Ik kreeg een uitleg over hoe de machine werkt en hoe het onderhouden moet worden. En hij liet zien hoe de machine moet worden schoongemaakt. Er wordt met je meegedacht en er is altijd een passende oplossing. Hoogwaardige kwaliteit en prettig samenwerken, dat is Liefveld voor mij.

Clemens Geerdink

Eigenaar | Drukkerij Unaniem/Hofweekblad
Via een goede bekende die in de koffiewereld werkt, kwam ik bij Liefveld terecht. We hebben een goed advies gekregen over de koffiemachine en alle producten zijn snel geleverd. Ook fijn dat ze altijd snel reageren op onze vragen. Kortom, een betrouwbare partner.

Michel Rabelink

Eigenaar | Rabelink Finance Consultancy
We wisten eigenlijk nog niet zo goed welke machine we wilden hebben. Na een goede inventarisatie heeft Liefveld de Animo OptiMe geadviseerd. We mochten de machine eerst ook nog testen, de demomachine heeft een week bij ons gestaan. Echt een topservice! We doen graag zaken met lokale partijen en Liefveld heeft ook nog eens een goede en snelle service voor een acceptabele prijs.

Ervaar het zelf.

Kom langs in onze showroom in Raalte en beleef de smaak en aroma’s van onze koffie.

Scroll naar top