LIEFVELD COFFEE

Koffiemachines

Koffiemachines

Een koffiemachine geeft meer dan alleen koffie. Het gemaal van koffiebonen en de geur van verse koffie, dat is een hele beleving. Maar de machine moet ook bij jouw bedrijf en medewerkers passen. En een goede koffiemachine is onmisbaar op kantoor. Zorg voor goede koffie en tover een lach op het gezicht van je collega’s, klanten, partners en jezelf. We helpen je graag met het samenstellen van de perfecte koffiemachine voor jouw bedrijf.

Maar we denken ook met je mee over de kosten en de snelheid van de machine. In bedrijven waar veel koffie wordt gedronken adviseren we vaak een koffiemachine met vriesdroogkoffie. Maar op kleinere kantoren kan een koffiemachine met bonen weer perfect. We luisteren naar jouw wensen en kijken welke machine daar het beste bij past.

Zetmethode

Koffiesoorten & variaties

Aantal personen

Aantal containers

Aantal mixers

Kannenfunctie

Merken

Koffiemachines op kantoor

Wil jij ook elk moment van de dag een goede kop koffie kunnen zetten? Dat kan! Er zit altijd wel een geschikte koffiemachine in ons assortiment. Wij helpen je met het kiezen van de perfecte machine voor jouw kantoor, kantine, showroom of werkplaats.

Onmisbaar

Een goede koffieautomaat is onmisbaar op kantoor. Want alle harde werkers verdienen koffie. En sommigen hebben het ook écht nodig. Want met de beste koffie presteer je beter! Welke koffiemachine perfect is voor jou? Daar helpen we je graag mee.

Lease je koffiemachine

Bij Liefveld Coffee kun je eenvoudig een koffiemachine voor op kantoor leasen. Zo hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen.

Service

Geeft je koffiemachine een storing? Dan proberen we dat dezelfde dag nog op te lossen. Als het een kwestie is van een onderdeel vervangen, dan doen we dat ter plaatse. Is het ingewikkelder of niet direct op te lossen? Dan nemen we de machine mee en laten we een leenmachine achter. Zodat jij wel gewoon van je koffie kunt blijven genieten.

Scroll naar top