LIEFVELD COFFEE

Service

Service

Een nieuwe koffiemachine, dat beslis je niet zomaar. Je wilt wel zeker weten dat je beste koffieautomaat voor jouw bedrijf binnenhaalt. Daarom denken we graag met je mee.

Proefsessie in onze showroom

Het begint allemaal met de smaak en de aroma. De koffiemachine kan nog zo mooi zijn, als het geen lekkere koffie zet, ben je er snel klaar mee. Daarom houden we eerst een proefsessie in onze showroom. We adviseren je over de verschillende machines en types koffie. En natuurlijk mag je volop proeven. Daar heet het tenslotte een proefsessie voor. Zo kies jij jouw favoriet.

IMG_8759
Proefplaatsing

Gratis proefplaatsing

Heb je al een keuze gemaakt of twijfel je nog? We plaatsen de koffiemachine gratis, zodat jij hem kunt uitproberen. We zijn namelijk alleen tevreden wanneer jij 100 procent achter je keuze staat.

Installatie

Om alles uit je koffiemachine te halen, is een goede installatie heel belangrijk. Het is een smaakbeleving. Moet de molen grof of fijn? Hoeveel water moet erbij en hoe lang is de koffie in contact met het water? Het gaat om de perfecte afstelling. Wij stellen elke machine zelf af, om de perfectie uit elke machine te halen. En de fijnste smaken eruit te halen.

Installatie
werkplaats-liefveld

Service en onderhoud op maat

Een koffiemachine is een hele investering. En daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Het is belangrijk om jouw koffiemachine dagelijks te spoelen. Goed onderhoud is ook heel belangrijk. Zo voorkom je storingen. Wij onderhouden en kijken je machine na. Zo houden we je koffiemachine in topvorm.

Twijfel je over welk onderhoudscontract het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

Ervaar het zelf.

Kom langs in onze showroom in Raalte en beleef de smaak en aroma’s van onze koffie.

Scroll naar top