LIEFVELD COFFEE

Waterkoelers

Waterkoelers

Koffie en thee is heerlijk. Maar zodra het kwik op kantoor flink stijgt door zomerse temperaturen, wil je maar één ding: een heerlijk, koud glas water! Dat snappen wij als geen ander. Water is de beste dorstlesser. En het is gezond. Met een waterkoeler tap je gezuiverd en koud water op kantoor, in de kantine of productieruimte. Dat wil jij toch ook? Heb je liever bruisend water? Dat kan ook!

Onze waterkoelers zijn echte eyecatchers. En ook nog eens milieuvriendelijk. Je vermindert het gebruik van plastic flessen namelijk enorm. Met een waterkoeler ben jij voorzien van alle gemakken. Wil je advies? We helpen je graag.

Waterkoelers zonder fles

Wil jij genieten van een lekker en koud glas water? Dan is een waterkoeler écht iets voor jou. Groot of klein, voor op kantoor of in de werkplaats, we hebben altijd een perfecte waterkoeler voor jou. Weet je nog niet welke het beste bij jou past? Wij denken graag met je mee.

Lage kosten

De kosten van leidingwater zijn slechts een fractie van de kosten van gebotteld water. Dus zelfs wanneer je dubbel zoveel water drinkt tijdens de warme zomerdagen, blijven de kosten laag.

Geen omkijken

Maak je niet druk over de inkoop, verwerking en opslag van je voorraad waterflessen. Want wanneer de waterkoeler op de waterleiding is aangesloten, heb je er geen omkijken meer naar. Wij zorgen zelfs voor het onderhoud en de service.

Goed voor het milieu

Doordat de waterkoeler het water uit de leiding haalt, hoef je geen plastic flessen te recyclen. En het vermindert de CO2- uitstoot, omdat er geen transport nodig is om jouw voorraad aan te vullen.

Scroll naar top